Jogi nyilatkozat

A webhely használata előtt olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi tartalom, így különösen, de nem kizárólagosan a márkanevek, védjegyek, emblémák, grafikák, fényképek, videófelvételek, ábrák vagy bármilyen egyéb formátumú ábrázolások, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, (a továbbiakban összefoglalóan „Tartalom”) Ön általi használatát.

A SIÓ-ECKES Kft. (székhely: 8600 Siófok, Május 1. u. 61., cégjegyzékszám: 14-09-300379, adószám: 11223755-2-14) vállalati és minden egyéb weboldalán található Tartalom a SIÓ-ECKES Kft. szerzői jogi védelme alatt állnak, kizárólag a SIÓ-ECKES Kft. által megadott és elfogadott formában jelenhetnek meg és külön írásbeli engedélyével használhatók fel.

A weboldal Tartalmának részben vagy egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a SIÓ-ECKES Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet. Amennyiben a szerzői jog védelme alatt álló bármilyen a fentiektől eltérő, valamint engedély nélküli felhasználás történik, az jogi procedúrát von maga után.

A weboldalon közzétett információk és adatok tájékoztató jellegűek, a SIÓ-ECKES Kft. nem vállal felelősséget azok pontosságáért és teljeskörűségéért. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelősségére történik.